Sastamalan musiikkiopisto

Sastamalan musiikkiopisto tarjoaa Sastamalalaisille lapsille ja nuorille harrastuspohjaista musiikinopetusta Taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaan. Opiskelu koostuu oman instrumentin tai laulun opinnoista, bändi / yhtye / orkesteriopinnoista sekä MUPE opinnoista. Soittimena voi olla mikä tahansa akustinen tai sähköinen soitin. Kaikki musiikkityylit ovat tasa- arvoisia: pop/jazz, klassinen ja kansanmusiikki kuuluvat kaikki meidän musiikkiopistoon!

Opetus tapahtuu kouluajan jälkeen pääasiassa kunkin alueen koulutiloissa. Tuntien ajankohdat sovitaan opettajien kanssa ja ne ovat yleensä aina samaan aikaan viikosta. Musiikkiopistossa toimii useita orkestereita, bändejä ja yhtyeitä joten soittoseuraa löytyy varmasti. Opinnot tähtäävät tietoihin ja taitoihin, joista on iloa koko elämän ajan; opintoja voi hyödyntää muissakin kuin musiikkialan jatko- opinnoissa ja monessa ammatissa voi käyttää omia musiikkitaitojaan.

Musiikkiopiston hakuaika on vuosittain maaliskuussa. Tarkempi aika ilmoitetaan paikkakunnan lehdissä, musiikkiopiston kotisivuilla ja kouluihin ym. jaettavissa ilmoituksissa. Pääsykoe järjestetään huhtikuun alussa. Pääsykoe koostuu musikaalisuustestistä ja omasta soitto/ laulunäytteestä, mikäli hakija on jo soittanut jotakin soitinta. Oppilaspaikka varmistuu kesäkuun aikana, mutta vapautuville paikoille voidaan sijoittaa myös kesken lukuvuotta.

Ilman pääsykoetta voi aloittaa opinnot avoimella osastolla vaikka kesken lukuvuoden. Avoimen osaston opetus tapahtuu pääasiassa ryhmissä. Jos sinulla on jo valmis bändi, voitte saada opetusta yhdessä juuri näin! Lisää tietoa musiikkiopiston toiminnasta saat rehtorilta Jukka Rajala GSM 040 8223646 (jukka.rajala@sastamala.fi) ja musiikkiopiston kotisivuilta.

Tervetuloa musiikin pariin!

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki