Huom! Tapahtuma on päättynyt!

Ruskarumba ja Harrastemessut 2017

Ruskarumba ja harrastemessut järjestetään sunnuntaina 3.9.2017 klo 12–17 Ellivuoren alueella (Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala). Molemmat tapahtumat ovat maksuttomia sekä päihteettömiä.

Ruskarumba

Ruskrumba eli Sastamalan rastiajo järjestetään sunnuntaina 3.9.2017. Tapahtuma alkaa klo 12 ilmoittautumisella Ellivuoressa (Ellivuorentie 131) ja päättyy samaan paikkaan viimeistään klo 17. Tapahtumaan ei ole ikärajaa mutta rastilta toiselle kulkeminen tapahtuu liikennesääntöjä ja Suomen lakia noudattaen osallistujien omilla autoilla. Ruskarumban palkintojen jako tapahtuman päätteeksi Ellivuoressa noin klo 16.30.

Ruskarumbassa 2-5 henkilön joukkueet kiertävät omalla autolla ympäri Sastamalaa rastilta toiselle. Rastiajon reitti on salainen ja vasta edellisellä rastilla joukkue saa tietää seuraavan pysähdyspaikan. Jokaisella rastilla joukkue suorittaa erilaisia tehtäviä ja saa tehtävästä 1-5 pistettä suorituksensa mukaan. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on voittaja. Ruskarumbassa kilpaillaan leikkimielisesti muita joukkueita vastaan ja voittajille on tietenkin luvassa huippupalkintoja! Koko rumban suorittamiseen menee aikaa noin 3,5-4 tuntia.

Tapahtumaan on sitova ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuneet joukkueet saavat myöhemmin tarkemmat ohjeet Ruskarumbaan osallistumisesta. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Nyt rrrrrumbaan!

Harrastemessut

Harrastemessut järjestetään Ellivuoren alueella sekä sisällä että ulkotiloissa klo 12–17. Ruskarumbaan osallistujat sekä muut kaupungin asukkaat pääsevät harrastemessuilla tutustumaan Sastamalan vapaa-ajan tarjontaan. Harrastemessuilla muun muassa lajiesityksiä, kävijöiden kesken arvottavia palkintoja, Herra Hakkarainen ja tarjouksia.

Huom! Tapahtumapäivänä Ellivuori Resort Ravintola tarjoaa keiton tarjoushintaan á 9,80 €, sisältäen leivän ja levitteen. Ruokailu klo 11–16. Keittovaihtoehtoina ovat liha- ja lohikeitot ja ruokailu tapahtuu omakustanteisesti. Ruokailuun pyydetään ilmoittautumaan ruokailijamäärän arviointia varten.

Huom! VuoriSport tarjoaa messujen ajan HighParkin liput tarjoushintaan: 
Kiipeilylippu yli 140cm 20e (n. 24e), alle 140cm 16e (n. 18e) ja lasten Kiipeilykylä 5e (n. 10e).
Myös minigolf messujen ajan puoleen hintaan!

 

Mukana Ruskarumban ja harrastemessujen toteutuksessa:

Ellivuori Resort, Sastamalan partiolaiset, Lantulan VPK, Sastamalan 4H-yhdistys, Sammaljoen nuorisoseura, Sastamalan liikuntapalvelut, REKry, Pole Attic, Taitokeskus Sastamala, Sastamalan Taekwon-do, Tmi Viljanen Sari, Kivitalli, Tanssikoulu TanssinTahti, Sastamalan opisto, MLL Tyrvään-Vammalan yhdistys, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo, Sastamalan nuorisovaltuusto, Vammalan retkeilijät ry, FC Vapsi, Sastamalan sydänyhdistys Ry, Herra Hakkaraisen talo, Sasky/parturi-kampaajat, Perhepalveluverkosto/Terve ja liikkuva Sastamala - hanke, Sastamalan seurakunta, Kaltsilan metsästysseura ry, Levon Metsästysseura Ry, Kiskokabinetti Oy.

 

Lisätietoja antaa: Tytti Peurala 040 673 3530 / tytti.peurala@sastamala.fi

 

Ruskarumban osallistujailmoittautuminen on päättynyt!

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki