Ruskarumba ja Harrastemessut 2017

Ruskarumba ja Harrastemessut järjestetään tänä vuonna samaan aikaa 3.9.2017 Ellivuoren alueella. Tapahtuma alkaa klo 12 ja päättyy klo 17. Tapahtuma on maksuton sekä päihteetön ja se on suunnattu koko perheelle.

Ruskarumba eli Sastamalan rastiajo alkaa klo 12.00 tapahtuma-alueella ilmoittautumisella, ja päättyy samaan paikkaan. Ruskarumbassa n. 3-4 henkilön autokunnat suorittavat ympäri kaupunkia olevia erilaisia tehtäviä, joita järjestöt pitävät. Tehtävien kesto on max. 10 minuuttia. Tehtävät saavat mielellään olla toiminnallisia, ja sellaisia mitkä kuvastavat järjestön toimintaa, joten rumbaan osallistuminen on toimijalle myös mahdollisuus markkinoida omaa toimintaansa. Tarkemmat ohjeet tehtävärastien pitämisestä ja rastipaikoista lähetään ilmoittautuneille toimijoille sähköisesti. 

Samaan aikaan Ellivuoren alueella toimijoilla on mahdollisuus pitää omaa esittelypistettä, jossa Ruskarumbaan osallistujat sekä muut kaupungin asukkaat voivat tutustua toimijan vapaa-ajan tarjontaan.

Tapahtumapäivänä Ellivuori Resort Ravintola tarjoaa keiton tarjoushintaan á 9,80 €, sisältäen leivän ja levitteen. Keittovaihtoehtoina ovat liha- ja lohikeitot. Ruokailu tapahtuu omakustanteisesti. Ruokailuun ilmoittautuminen kerätään ruokailijamäärän arviointia varten.

Tapahtumasta kiinnostuneita järjestöjä, seuroja ja muita kolmannen sektorin toimijoita pyydetään ilmoittautumaan sähköisesti 3.7.2017 mennessä täyttämällä alla oleva ilmoittautumiskaavake. Toimija voi ilmoittautua sekä Ruskarumban rastin että esittelypisteen pitäjäksi tai vain jompaankumpaan. Tapahtumaan osallistuminen ei maksa mitään.

Huom. tapahtuma-alueella ei saa olla minkäänlaista myyntiä toimijoiden puolelta. Mikäli Ruskarumban rastinpitäjäksi ilmoittautuu yli 10 toimijaa, etusijalla rastinpitäjiksi ovat ne toimijat, jotka eivät ole edellisvuotena pitäneet rastia.

 

Lisätietoja antaa: Tytti Peurala 040 673 3530 / tytti.peurala@sastamala.fi

Ruskarumbaan ja Harrastemessuihin ilmoittautuminen rastinpitäjäksi ja/tai esittelijäksi


 Kyllä
 Ei
 Kyllä
 Ei
 Kyllä
 Ei
 
mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki