Sastamalan kaupunki jakaa vuosittain avustuksia joko vuosi- tai kohde avustuksina


Nuorisojärjestöjen avustukset

Vuosiavustuksia tai kohdeavustuksia voidaan myöntää rekisteröidyille nuorisojärjestöille. Nuorisojärjestöihin lukeutuvat ne järjestöt, joiden sääntömääräisenä toiminnan kohteena ovat alle 29-vuotiaat nuoret. Avustuksia ei jaeta kaupungin omien prosessien toimintaryhmille. 

Avustuksia jaetaan vuosittain vain joko vuosiavustuksena tai kohdeavustuksena samalle hakijalle.

Vuosiavustukset jaetaan pääsääntöisesti kuluvan vuoden kevään aikana. 

Kohdeavustuksia voidaan myöntää myös muille rekisteröidyille tai rekisteröimättömille ryhmille, mikäli toiminta on kohdennettu sastamalalaisten alle 29-vuotiaiden nuorisotoimintaan. Kohdeavustuksia myönnetään ohjauspalkkioavustuksena, tapahtuma- ja/tai toiminta-avustuksena. Kohdeavustuksia voi hakea jatkuvanahakuna läpi kalenterivuoden.

Avustukset vuonna 2018

Nuorisojärjestöjen vuosiavustusten haku on käynnissä 29.3.2018 klo 12.00 saakka. Vuosiavustushakemus tulee toimittaa Sastamalan kaupungintalolle Kirjaamoon määräaikaan mennessä, (osoite PL 23, 38201 SASTAMALA).

Kohdeavustuksia voi hakea vuoden 2018 loppuun saakka, mikäli avustuksiin varattua määrärahaa on jäljellä. Huom Kohdeavustushakemus on toimitettava Nuorisotoimistoon, (os. Asemakatu 9, 38210 Sastamala) viimeistään 4.12.2018 mennessä, jotta avustukset ehtivät maksuun ennen vuoden vaihdetta.

Vuosi- ja kohdeavustusten hakulomakkeet sekä hakemusten liitteet löytyvät sivun oikeasta laidasta.

 

Lisätiedot: nuorisotyönpäällikkö Kirsti Köykkä puh. 050 5204218/ kirsti.koykka(at)sastamala.fi

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki