Sastamalan kaupunki jakaa vuosittain avustuksia joko vuosi- tai kohde avustuksina


Nuorisojärjestöjen avustukset

Vuosiavustuksia tai kohdeavustuksia voidaan myöntää rekisteröidyille nuorisojärjestöille. Nuorisojärjestöihin lukeutuvat ne järjestöt, joiden sääntömääräisenä toiminnan kohteena ovat alle 29-vuotiaat nuoret. Avustuksia ei jaeta kaupungin omien prosessien toimintaryhmille. 

Avustuksia jaetaan vuosittain vain joko vuosiavustuksena tai kohdeavustuksena samalle hakijalle.

Vuosiavustukset jaetaan pääsääntöisesti kuluvan vuoden kevään aikana. 

Kohdeavustuksia voidaan myöntää myös muille rekisteröidyille tai rekisteröimättömille ryhmille, mikäli toiminta on kohdennettu sastamalalaisten alle 29-vuotiaiden nuorisotoimintaan. Kohdeavustuksia myönnetään ohjauspalkkioavustuksena, tapahtuma- ja/tai toiminta-avustuksena. Kohdeavustuksia voi hakea jatkuvanahakuna läpi kalenterivuoden.

Avustukset vuonna 2017

Sastamalan kaupunki julistaa haettavaksi vuoden 2017 vuosiavustukset  maaliskuun 31. päivään 2017 kello 12.00 mennessä. Hakemukset liitteineen toimitetaan osoitteeseen Sastamalan kaupunki, kirjaamo, PL 23, 38201 Sastamala (käyntios.  Aarnontie 2 A).  Kuoreen merkintä ”Avustushakemus”. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsiteltäväksi.

Hakemuslomakkeita saa kaupungin palvelupisteistä (kaupungintalo 3. krs kirjaamo, pääkirjasto, Kiikoisten, Mouhijärven, Suodenniemen ja Äetsän kirjastot) ja mm. nuorisotoimistosta tai ne voi tulostaa Lomakkeet -kohdasta.

Lisätiedot Tiina Haronojalta p. 0400-229 147

Järjestöilta

Sastamalan kaupunki järjestää keskiviikkona 8.3.2017 kello 18 Kauppalatalolla (os.Puistokatu 10) Järjestöillan. Illassa käydään yhdessä avustuksenhaku periaatteita, ja se on avoin kaikille järjestöille.       

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki