Lasten ja Nuorten Huippukokous

Sastamalassa järjestetään vuosittain Lasten ja Nuorten Huippukokoukset, joissa myönnetään oppilaskuntien ideoimille kouluviittyvyyttä parantaville tai kouluympäristön kunnassapitoon liittyville hankkeille rahoitusta. 

Helmikuun 8.s päivä 2017 Äetsän koululla pidetyssä Huippukokouksessa jaettiin Sastamalan kaupungin perusopetuksen ala- ja yläkoulujen sekä lukioiden hankkeille yhteensä 22 000 euron määräraha. Tänä vuonna Huippukokouksessa oli teemana erityisesti lasten- ja nuorten terveys- ja hyvinvointi. Määrärahojen jaosta päättivät Huippukokoukseen osallistuneiden oppilaitosten edustajat, (3 oppilasta/koulu). 

Huippukokous striimattiin nettiin, joten kokouksen etenemistä voitiin seurata livenä kouluilla.

 

Huippukokous ja foorumi vuonna 2016

Lasten ja Nuorten Huippukokous ja Foorumi järjestettiin 10.2.2016 klo 9–13.30. Sylvään koululla. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Sastamalassa järjestettiin yksi koko Sastamalan yhteinen Huippukokous, johon osallistuivat sekä perusopetuksen että lukio-opetuksen oppilaiden edustajat. Huippukokous oli jaettu kahteen osaan; aamupäivän osiossa päätttiin määrärahojen jaosta ja iltapäivän osiossa eli Lasten ja nuorten foorumissa, keskusteltiin oppilaiden toiveesta koulukuljetuksista ja julkisesta liikenteestä. Foorumiin osallistuivat perus- ja lukio-opetuksen edustajien lisäksi Saskyn edustajat.

Koko kaupungin yhteinen lasten ja nuorten foorumi järjestetään joka toinen vuosi.

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki