Retki Helsinkipäivän konserttiin

Sastamalan ja Punkalaitumen Nuorisovaltuustot järjestävät yhteisen retken Helsinkipäivän konserttiin 12.6.2017. Retki on tarkoitettu tänä vuonna 13-vuotta täyttäville/ (-04-syntyneet) ja sitä vanhemmille Sastamalassa ja Punkalaitumella asuville nuorille.

Retki on päihteetön, ja osallistujat puhallutetaan.

Retkelle lähtevät mukaan Sastamalan kaupungin nuorisotyöntekijät Saku-Matti Lahtinen ja Terhikki Murtoo sekä Punkalaitumen kunnan työntekijä Ella Liimatainen.

Retkelle mahtuu mukaan 55 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja sairastuu ennen retkeä, on siitä ilmoitettava jollekin retkelle osallistuvista työntekijöistä. Retki toteutuu, jos retkelle ilmoittautuu vähintään 25 osallistujaa. Retken hinta on 5€/henkilö, ja se peritään bussissa. Retken hinta ei sisällä ruokaa, joten osallistujan kannattaa varata ruokarahaa mukaan.

Osallistujalla on bussiin noustessa oltava mukana täytetty osallistumislupa -lappu. Sen voit tulostaa sivun oikeasta laidasta. Lupalapusta löytyy myös retken tarkempi aikataulu ja ohjeistus.

Helsinkipäivän konsertin ohjelmaan voit tutustua täältä.

 

Ilmoittaudu retkelle tästä:

Ilmoittautuminen on päättynyt! Voit halutessasi tiedustella jäljellä olevia paikkoja maanantana 12.6.2017 klo 9-10 Terhikiltä numerosta 040 186 3031

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki