Sastamalan nuoret -sivusto tarjoaa monipuolista tietoa elämän eri vaiheisiin. Löydä tekemisen paikat ja harrastukset kotikunnastasi.


Tietoa elämän eri vaiheisiin

Sastamalan nuorten tietoalueelta löytyy perustietoa muun muassa asumiseen, opiskeluun ja työelämään liittyvissä kysymyksissä. Sivuilla on myös infoa taloudenhallintaan ja matkailuun liittyen. Sekä "Hyvinvointi" että "Tietoa" -alueen sisältö on tuotettu yhteistyössä Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatin kanssa, jonka tavoitteena on, että kaikilla Suomessa asuvilla nuorilla on käytettävissään laadukkaat nuorten tieto- ja neuvontapalvelut.

Jos huomaat, että mielestäsi oleellisia asioita puuttuu tai haluaisit täydentää tietoalueen tarjontaa, ota yhteyttä ylläpitoon tai tule mukaan nuorisotoimen hallinnoimaan toimitusryhmään, joka tuottaa sisältöä näille sivuille.
 

Mitä on nuorten tieto- ja neuvontatyö?

Nuorten tieto- ja neuvontatyö on ennalta ehkäisevää nuorisotyötä, joka tavoitteellisena peruspalveluna tarjoaa ammattitaitoista tietoa, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa. Työmuodolla tuetaan nuorten kasvua, itsenäistymistä ja hyvinvointia. Palvelut perustuvat nuorten tiedon ja tuen tarpeisiin. Niitä tuottavat kunnat ja järjestöt. Nuorten lisäksi palveluiden kohderyhminä ovat nuorten vanhemmat ja nuorten parissa toimivat.

Lue lisää: www.koordinaatti.fi sekä www.nuortenelämä.fi

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki