Sastamalan nuoret -sivusto tarjoaa monipuolista tietoa elämän eri vaiheisiin. Löydä tekemisen paikat ja harrastukset kotikunnastasi.


Kielikurssit

Kielikurssi ulkomailla on kätevä tapa oppia sekä kieltä että paikallisia tapoja ja kulttuuria. Kursseja järjestetään eri ikäisille ja tasoisille ryhmille ja mukaan voi päästä jo alaikäisenäkin koulujen kesäloma-aikaan. Matkan kesto on yleensä pari viikkoa, mutta myös pitempiä kurssivaihtoehtoja on olemassa.

Perinteiset kielimatkalla opiskeltavat kielet ovat englanti, ranska ja saksa. Myös muita kieliä, kuten espanjaa tai japania, on mahdollista opiskella kielimatkoilla. Matkoja järjestävät kielikoulut, joiden tarjonta ja hinnat vaihtelevat, joten matkaa kannattaa alkaa suunnitella jo hyvissä ajoin ennen reissua. Vertailu kannattaa.

Kielikurssi ulkomailla on kätevä tapa oppia sekä kieltä että paikallisia tapoja ja kulttuuria.

Vertailussa tulee huomioida opetuksen taso ja laatu, matkan hinta ja mitä hintaan sisältyy. Monet matkanjärjestäjät rakentavat kielikursseista paketteja, joihin kuuluu paitsi opiskelua, myös yhteisiä retkiä, harrastusmahdollisuuksia ja juhlia. Kaikki nämä vaikuttavat siihen, millaiseksi hinta lopulta muotoutuu.

Kohdemaassa on erilaisia asumisvaihtoehtoja, joista valitaan itselle sopivin. Asuminen tapahtuu yleensä joko perheessä tai oppilaitosasuntolassa, mutta myös itse voi etsiä itselleen sopivan majoituksen yksityisiltä markkinoilta. Kielikurssiin ei ole yleensä tarjolla apurahoja tai Kelan opintotukea, joten kurssi asumisineen tulee maksaa itse.

Lisätietoa kielikursseista: www.maailmalle.net/opiskelu/lyhytaikainen_opiskelu/kielikurssit

Lisätietoja espanjan, ranskan ja saksan kielikursseista: www.nuorisovaihto.fi/kielikurssit

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki