Sastamalan nuoret -sivusto tarjoaa monipuolista tietoa elämän eri vaiheisiin. Löydä tekemisen paikat ja harrastukset kotikunnastasi.


InterRail

InterRail tarkoittaa Euroopan rautatieliikenneyhtiöiden yhteistä lippujärjestelmää. Lipun voi ostaa ja sillä voi matkustella missä tahansa järjestelmän piiriin kuuluvassa maassa. Kansainväliselle junamatkalle lähtee Suomesta vuosittain tuhansia reilaajia, ja se onkin kätevä tapa reissata Euroopassa.

InterRail-kortteja on kahdenlaisia. Jos haluaa nähdä kerralla useita maita, kannattaa valita Global Pass, joka käy kaikissa InterRail-maissa. Mikäli haluaa tutustua paremmin vain yhteen maahan reissun aikana, kannattaa valita One Country Pass. Kortteja on tarjolla aina lastenlipusta seniorilippuun ja kortin voimassaoloaikaan voi itse vaikuttaa. Hinta määräytyy matkustajan iän ja matkan pituuden mukaan. Kannattaa muistaa, ettei InterRail-lipulla voi matkustaa omassa asuinmaassa. Global Passin ostaneet saavat 50 prosentin alennuksen reilaukseen liittyvistä junamatkoista kotimaassa, eivät kuitenkaan lähiliikenteen hinnoista.

Kortteja on tarjolla aina lastenlipusta seniorilippuun ja kortin voimassaoloaikaan voi itse vaikuttaa. Hinta määräytyy matkustajan iän ja matkan pituuden mukaan.

Reissua kannattaa suunnitella etukäteen: mitä kaikkea haluan nähdä, missä ainakin pitää käydä, kuinka aikataulut täsmäävät, millainen on budjettini ja missä aion yöpyä. Toisille suunnitelmallisuus ei sovi ja he haluavat vain heittäytyä seikkailun vietäväksi, kun toiset taas tietävät tismalleen, missä kohti matkareittiä ovat viikon päästä ja missä osoitteessa on juuri se itselle sopivin hostelli. Oikeaa tapaa reilata ei ole; tärkeintä on muistaa pitää varovaisuus pakattuna mukana takataskussa.

 
mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki