Sastamalan nuoret -sivusto tarjoaa monipuolista tietoa elämän eri vaiheisiin. Löydä tekemisen paikat ja harrastukset kotikunnastasi.


Oma asuinympäristö

Luultavasti jokainen meistä haluaa asua siistissä ja viihtyisässä ympäristössä, jossa tuntee olonsa turvalliseksi. Jokainen on myös osaltaan vastuussa siitä, että asuinympäristö pysyy sellaisena. Kuinka hyvin tunnet oman korttelisi tai kaupunginosasi? Selvittämällä paikan historiaa saattaa selvitä yllättäviä asioita, jotka tekevät historiasta elävää. Mitä kotitaloni paikalla oli viisikymmentä tai sata vuotta sitten? Onko kadun nimi aina ollut sama, kuka sen keksi ja mitä se tarkoittaa? Miltä kotikulmat nyt näyttävät ja millaisen jäljen me nykyihmiset olemme jättämässä sen historiaan? Tällaisiin kysymyksiin voi saada vastauksia iäkkäiltä tutuilta, maakunta-arkistosta tai esimerkiksi kirjastosta.

Kun toinen arvostaa lähellä sijaitsevia palveluja ja tilavia autoparkkeja, toinen haluaa, että naapuriin on kilometri ja piha on lähes luonnontilassa.

Hyvä asuinalue tarkoittaa jokaiselle eri asioita. Kun toinen arvostaa lähellä sijaitsevia palveluja ja tilavia autoparkkeja, toinen haluaa, että naapuriin on kilometri ja piha on lähes luonnontilassa. Turvallisuus ja siisteys ovat kuitenkin asioita, jotka yhdistyvät monien toiveissa asuinpaikasta riippumatta. Hyvä asuinalue tukee kaiken ikäisten asukkaidensa hyvinvointia. Mikäli oman asuinalueen kunnossa on parantamisen varaa, voi asiasta olla yhteydessä kunnan ympäristöasioista päättävään tahoon.

mielenterveyden sacramento ca viagra Rite tuki uusi reseptiä kuponki